miércoles, 17 de junio de 2020

Classe Senyo Nuria (2n A)

Estimats alumnes:

Voldria dedicar-vos unes parauletes.
Encara me’n recordo amb la il·lusió en la que vau pujar a primària, les vostres caretes d’emoció al vore la classe, també els vostres nervis perquè començàveu una nova etapa de la vostra vida. I ara… ja han passat dos anys!

Dos anys fantàstics i meravellosos, dos anys en els que hem aprés tantes coses, tantes rises, tantes experiències, totes inoblidables.
Heu sigut per a mi uns alumnes especials. Us he vist molt feliços, sempre contents des de primera hora del matí, dispostos a aprendre moltes coses però també a passar-ho bé i disfrutar.

Què grans us heu fet! Què responsables sou! I espavilats, molt espavilats. Ho heu demostrat estos mesos amb les videoconferències, que han sigut genials.
M’heu demostrat el vostre afecte sempre i ja sabeu que jo us  estimo moltíssim i. ....per cert, la caixa que tenim a classe amb tots els vostres dibuixos i missatges me l’emportaré a casa com un tresor.

Us envio un beset molt fort a vosaltres, però també a les vostres famílies perquè sempre us he dit que són meravelloses, teniu molta sort!
Però açò no es un adéu, em seguireu tenint al col·le per a tot allò que necessiteu.

I ja per acabar, com he dit abans, poseu sempre il·lusió en tot el que feu, confieu sempre amb la vostra família i així segur que els vostres somnis es faran realitat.

Sempre us portaré al meu cor, us estimo molt. Un beset.
La vostra Senyo,
Nuria.