jueves, 11 de junio de 2020

Classe de la senyo Manuela

Benicarló 11 de juny de 2020


Benvolguts xiquets,

Aquestes són les paraules d’una mestra que després de tants anys acomiadant a promocions d’alumnes amb l’abraçada i sermons o recomanacions llargues ara ho ha de fer amb les limitacions d’un paper i d’una pantalla.

La vostra promoció m’ha permés gaudir d’uns alumnes propers, afectuosos, respectuosos i amb moltes ganes d’aprendre. Una promoció, que qualsevol mestre voldria afegir al currículum de la seua experiència. Especialment ara, quan el confinament podria haver minvat les vostres ganes de treballar, heu seguit lluitant i manifestant l’interés que ha sigut el vostre segell d’identitat en tota l’escolaritat.
És el moment d’agrair-vos a tots i a les vostres famílies tot el que heu fet per fer-me sentir una mestra estimada i respectada. No puc demanar més.
Ara sols em queda dir-vos que allí on ara us porte la vida, sigueu les persones íntegres, responsables i respectuoses que jo conec i que deixeu l’empremta que la “Consolació” us ha anat marcant des de xicotets aquí, en la vostra escola.

Us desitjo el millor.

Sempre al vostre costat. La vostra mestra que us estima.
                                         Manuela