miércoles, 28 de mayo de 2014

La classe de la zebra

Estimats xiquets:
Encara que m´han dit que us he d´escriure una carta de comiat, jo no ho vull, no vull acomiadar-me. Perquè la proximitat que tinc amb vosaltres no vull que puga esvair-se així, d´un dia per l´altre. Vull continuar rebent, quan ens trobem pel pati o pels passadissos del col.le eixa forta abraçada, eixe beset i eixe somriure sincer que només saben fer les persones que estimen de debò.

Pareix que siga ahir i ja han passat quasi tres anys des que vau entrar amb il.lusió i una mica de por i d´incertesa en aquella classe tan bonica de “El Gat” acompanyats dels vostres pares.
Vam continuar el camí passant per la classe de “El Cocodril” i ara ens trobem en el punt i final d´Infantil , la classe de “La Zebra”. Per a mi ha passat tot molt ràpid, encara que comprenc que este espai de temps, per a vosaltres, avui és la meitat de les vostres vides.

Al vostre costat he viscut moments inoblidables en els què he gaudit de la vostra capacitat d´estimar-vos els uns als altres ,de la vostra capacitat d´aprendre i de superar-vos dia a dia, de la vostra capacitat d´ajudar-vos quan us necessiteu,de la vostra humilitat i senzillesa i… tants i tants valors més que heu sabut posar en marxa en este temps que hem compartit.



Vull empényer-vos a seguir caminant pel mateix camí, sense oblidar mai a tots i cada u dels que teniu al vostre voltant.
Doneu-vos els uns als altres i poseu-vos sempre en el lloc d´aquell que teniu al vostre costat. No us cregueu mai superiors a ningú n i tampoc inferiors. Tingueu com a principis el respecte i la igualtat els uns amb els altres altres. Gestioneu la vostra vida pel camí de la felicitat basada en la dedicació a les persones que estimeu i que us estimen.

Gràcies per tot el que m´heu donat al llarg d´estos tres cursos. Perquè els Mestres, per a poder ser Mestres ens hem de nodrir dia a dia d´un aliment de vida que és el que ens ensenyen els nostres xiquets, els nostres alumnes; amb la seua innocència, la seua alegria, la seua espontaneïtat, la seua tendresa i sinceritat. Sou vosaltres, els xiquets, la nostra escola. La que ens recicle cada dia les ganes d´ensenyar, d´acompanyar i de viure amb il.lusió eixa bonica tasca anomenada Mestre. M´heu donat totes estes boniques lliçons i ja formeu part de la meua vida. Sempre us portaré dins del meu cor.

A vosaltres, pares i mares, gràcies per confiar en nosaltres, per col.laborar sempre i per deixar en les nostres mans el tresor més gran i preat que us ha donat la vida; els vostres fills. Rebeu tots, de part meua, una forta abraçada i un… fins sempre.

 Mª José