viernes, 13 de diciembre de 2019

Festival de 5é i 6é

Ahir a la vesprada, els alumnes de 5è i 6è de Primària vam posar en escena el nostre festival de Nadal davant l'atenta mirada del millor públic que podíem tindre, les nostres famílies.
Enguany, vam viatjar en el temps i vam lluir els millors complements hippies cantant diverses versions del conegut grup Abba, com van ser: "Gracias por venir", ¡Oh, María! , "Benvingut", "Madre mía! i "Three grest wise men" entre d'altres. Però no només això, sinò que també hem mesclat tradició i modernitat, ja que l’altaveu intel·ligent "Alexa" ha incorporat a la seua base de dades el vertader significat del Nadal i va ser ella la que al llarg del festival va fer que els personatges s'adonaren de què és realment essencial en aquests dies.Juntament amb aquest bonic i divertit fil conductor vam celebrar el naixement de Jesús amb tots els nostres familiars, els quals van poder cantar, riure i emocionar-se. 

Va ser una tarde molt nadalenca i divertida, esperem que ho passareu genial gaudint amb nosaltres! Des d'ací, us volem desitjar unes bones festes i un molt bon any a tots!