miércoles, 20 de noviembre de 2019

Taller de Pares P5

Cada 20 de novembre és un dia important per a la infància: se celebra el Dia Universal de l'Infant i es commemoren els aniversaris de l'adopció de la Declaració Universal dels Drets de l'Infant (1959) i de l'aprovació de la Convenció dels Drets de l' Infant (1989).
Aquesta Convenció estableix una sèrie de drets per als xiquets i les xiquetes, entre ells es troba el dret a no ser discriminats per causa de les nostres diferències. 
Aquest és un dels pilars fonamentals de l’educació al nostre centre. Per això, al nostre col·legi, l’alumnat de P5 hem convidat les nostres famílies a passar una vesprada a classe amb nosaltres per tal d’escoltar una de les històries de Beatrice Alemagna, “El país de les puces”. Si no heu llegit el llibre, us el recomanem; explica d’una manera divertida que tots som diferents i ens convida a conèixer-nos un poquet més a nosaltres mateixos, descobrint junt amb els nostres companys i companyes aquelles qualitats que ens fan únics i aprendre a valorar-nos, respectar-nos i estimar-nos els uns als altres tot i les nostres diferències. A més, entre tots, vam confegir uns murals que ens ho recorden cada dia. Ens van quedar realment bonics i ens ho vam passar molt bé.
Moltes gràcies, famílies perquè ens va agradar poder compartir aquesta experiència amb vosaltres!