lunes, 7 de octubre de 2019

Les nostres mascotes

Les vacances d’estiu ja s’han acabat i hem tornat a classe. Estem molt contents perquè estem a tercer d’infantil, som els més grans de l’etapa i ho hem de fer molt bé.
Com hem fet cada curs, els alumnes i les alumnes de 3r d’Educació Infantil, enguany també ens endurem les mascotes de la nostra classe a casa. Entre tots hem pensat els seus noms. Per si no les coneixeu encara són la cangur Margarida i el seu fillet Efi a la classe de 3r A, el mussol Plometes a la classe de 3r B i la girafa Traca a la classe de 3r C.
A banda de presentar-les a les nostres famílies, gaudir i compartir-les un cap de setmana amb elles, amb aquesta activitat pretenem millorar la nostra expressió oral quan, cada dilluns a l’assemblea, expliquem a la resta dels companys i companyes com ens ho hem passat de bé i tot allò que hem fet durant aquests dies amb les nostres famílies i la nostra mascota. A més és una manera que ens ajuda a perdre la por a parlar en públic, fer narracions coherents i compartir amb la classe alguna de les coses que fem amb la nostra família.
Com sempre, us volem agrair a les famílies l’acompanyament gràfic del que ha succeït al llarg del cap de setmana i l’ajuda que ens presteu preparant juntament amb els vostres fills i filles l’exposició oral que han de fer a classe.