viernes, 6 de octubre de 2017

VISITA 5é E.P. “Institucions de Govern” València.

El 2 d’octubre els alumnes de 5é d’educació primària vam anar a València. Vam visitar algunes institucions de govern de la Comunitat Valenciana. En primer lloc vam anar al palau de  les Corts valencianes on ens van ensenyar i explicar les diferents estances com la recepció, l’escala oval, el saló dels espills, la sala de la junta de portaveus, la sala de la Taula de les Corts, el jardí, amb un enorme ficus de més de 200 anys i l’hemicicle, que el vam vore des del lloc destinat al públic i des d’on vam fer moltes preguntes.
Després també vam vore la porta dels Apòstols de la Catedral de València on cada dijous es reuneix el Tribunal de les Aigües. També vam visitar l’ajuntament de València i el Palau de  Presidència, on està el president de la Generalitat Valenciana. Allí vam vore el pati gòtic i el saló daurat gran on el president de la Generalitat rep les visites institucionals.
També vam visitar la basílica de la Mare de Déu dels desemparats i les Torres de Serranos.
Després de dinar, vam acabar la visita jugant una estoneta a l’impressionat parc Gulliver.
Va ser un dia molt intens i calorós on vam conèixer millor les principals institucions de govern de la nostra comunitat i alguns llocs emblemàtics de la ciutat de València. A més a més, ens ho vam passar molt bé amb els companys i els mestres que ens van acompanyar.