miércoles, 17 de abril de 2019

Els projectes de 2n d'Educació Infantil

Aquest trimestre els alumnes i les alumnes de 2n d’Educació Infantil hem estat treballant diferents projectes d’aprenentatge. L’alumnat de 2n A estem aprenent moltes coses sobre la màgia: fem trucs de màgia i coneixem alguns dels mags més importants. Estem fent un fum d’activitats ben divertides!
A 2n B ens ha interessat el tema de les princeses i els cavallers, a més d’aprendre i investigar sobre ells, estem gaudint aprenent coses sobre els castells, els cavalls i l’època de les creuades. Per tal de convertir-nos en uns valents cavallers.
A 2n C estem aprenent molt sobre diferents mitjans de transport. Ens agrada conèixer quantes possibilitats tenim per poder viatjar a diferents indrets. És interessantíssim saber que la humanitat ha canviat molt la manera d’anar d’un lloc a un altre al llarg del temps.
Com més ens agrada aprendre és col·laborant amb els nostres companys i companyes. Per això el treball cooperatiu ens permet ajudar-nos uns als altres a prendre d’una manera més lúdica i efectiva. Així que hem decidit fer grups d’experts per a explicar als altres allò més important del nostre projecte. Què bé ens ho passem quan treballem tots junts i quantes coses aprenem!
Gràcies companys!