miércoles, 23 de enero de 2019

Sant Antoni 2019

Quan arriba l’hivern, arriba Sant Antoni .
A meitat del mes de gener la nostra ciutat es prepara per a rebre la festa en honor a Sant Antoni. La festa on es crema el dimoni en una gran foguera, on hi ha llargues cavalcades de cavalls i carros, on es tiren moltes coquetes i on  es beneeixen els animalets .
Al nostre col·le també celebrem aquesta festa com mana la tradició. Participem en el concurs de dibuixos i lloes que la Confraria proposa, fem el nostre particular dimoni i esperem entusiasmats a que les majorales visiten la nostra escola per a donar-nos una coqueta, per a que escolten les nostres lloes i per veure l’encesa de la nostra foguera. Tota la Comunitat Educativa els estem molt agraïts per aquesta visita, ja que com tots els anys, es nota que ho fan amb molta alegria.
El dijous ens van endolçar la vesprada. Vaja coqueta més deliciosa!
El divendres encenien la traca que donava inici a la festa.
Els guanyadors, tant de dibuixos com de lloes, van ser nomenats per a rebre el fort aplaudiment dels seus companys, mestres i majorales i, dos d’ells, Pablo i Noelia, van llegir la seua lloa.
Des del nostre col·le volem felicitar a tots els membres de la Confraria de Sant Antoni perquè la festa ha sortit de deu i convidar-los des d’ací a que l’any que ve ens tornen a visitar.

VISCA EL PARE SANT ANTONI!!!!