viernes, 19 de octubre de 2018

ERASMUS+ Saint Selve: Dijous 18

El viatge ERASMUS + França va arribant a la seva fi. Avui ens hem desplaçat fins a Bordeus per a conèixer  aquesta bonica ciutat plena de llocs amb molt d'encant. Però la ruta que hem seguit avui ha estat una mica diferent a la d'un turista qualsevol...

La visita ha tingut com a tema principal el "Street Art" i amb l'ajuda de la nostra guia Adeline hem pogut contemplar una gran varietat d'art urbà com: escultures, grafitis, mosaics... De vegades ens ha recordat a algunes creacions d'aquest estil que des de fa poc podem admirar a la nostra ciutat, Benicarló. Tots junts hem après moltes coses sobre aquest tipus de manifestacions artístiques amb l'anglès com a llengua comú per a totes les activitats.

Per acabar la jornada, les famílies de l'escola "Les Platanes" de Saint-Selve i el claustre ens han preparat una festa de comiat amb un sopar de "pa i porta" o com ells diuen, un sopar "espanyol". A més, petits i grans hem tingut l'ocasió de ballar danses tradicionals de la regió durant la festa. En definitiva, hem gaudit d'una gran jornada per anar acomiadant aquest viatge per al record.