jueves, 10 de marzo de 2016

Cine Espiritual

Tal com contempla el nostre Caràcter Propi considerem fonamental l'educació integral del nostre alumnat, per això hem valorat positivament el poder reforçar l'Educació en Valors a través de la participació en la "Setmana de cinema espiritual 2016" que, en el nostre cas, promou la Diòcesi de Tortosa. Aquesta activitat consisteix en el visionat d'una pel·lícula actualment en cartell i el posterior aprofundiment en els valors que en ella es poden trobar.
És, a més, tal com contempla el nostre Projecte Educatiu una manera d'enriquir la formació literària dels seus fills/es, en aquest cas a través del món del cinema, ajudant-los a gaudir i valorar una altra forma d'expressió i comunicació. Per això, l'equip docent del Centre ha gestionat amb il·lusió el poder gaudir d'aquestes pel·lícules i les activitats de reflexió posteriors: 
"La canción del mar": per als alumnes i les alumnes de 4t, 5è i 6è d' E.P. Treballa, especialment, el valor de l'escolta. 

 "Meñique y el espejo mágico": per als alumnes i les alumnes de 1r, 2n i 3r d'E.P. Treballa, especialment, els valors de la saviesa i l'amistat. 


Totes dues a l'Auditori del nostre centre el proper dilluns 14 de març.