lunes, 2 de noviembre de 2015

La castanyera 2015

El passat divendres tots els alumnes de la nostra escola vam celebrar la festa de la Castanyera. Aquest any, d’una manera més especial, tots ens podíem vestir de castanyer o castanyera; així l’ambient era més festiu.
Des del centre, apostem per fomentar les nostres tradicions, i tots els nivells d’Infantil i Primària vam fer diferents activitats,durant tot el dia, sobre la Castanyera: titelles, teatre, manualitats, etc.
Els membres de l’AMPA que tenim van tallar les castanyes que, torrades al forn, van repartir els grans de la casa: els alumnes de 6é d’E.P. Ho van fer per totes les classes del nostre col·legi i les vam posar dins la nostra decorada paperina.
A banda, una altra novetat d’este any va ser la desfilada dels castanyers de les classes d’Infantil acompanyats per alumnes de 6é i les seues senyoretes. Els més menuts estaven encantats mentre la resta d’alumnes els animaven i aplaudien en el pati.
Per últim i com marca la tradició, arribà el moment del ball. Primer, els alumnes de 6é ens van recordar les passes i gestos de la cançó de la castanyera i, després, tota la comunitat educativa amb l’alumnat sencer vam ballar i gaudir de la tarde festiva que vam celebrar a la nostra escola.
Ah! Per cert, hem trobat que alguns castanyers i castanyeres eren molt semblants a alguns profes i senyos del nostre col·legi. A més, hem d’agrair la visita dels nostres alumnes que ja estudien ESO per visitar-nos i recordar-nos amb tant d’afecte. Moltes gràcies i… a menjar castanyes torrades!